Offers

Poslovna ponuda temeljena na povjerenju

PONUDA ZA POSLOVNE KORISNIKE

Poslovna ponuda je najam vozila u minimalnom trajanju od 30 dana, a prilagođena je svakom korisniku što ju čini elegantnijim rješenjem od leasinga. Brigu o vašem vozilu prepustite nama, čarobnjacima za poslovne ponude, te se u potpunosti usredotočite na uspješnost poslovanja, povećanje produktivnosti i smanjenje troškova poslovanja.

Tucson_Hero_Motif_Sunroof_4c-min

Fleksibilnost

Dugoročni najam vozila namijenjen je fizičkim ili pravnim osobama, kako bismo ovisno o trenutačnim potrebama, mogli prilagoditi broj vozila vašeg voznog parka. Za razliku od drugih načina financiranja, uslugom dugoročnog najma ne vezujete se ugovornom obvezom. Kod dugoročnog najma vaša bilanca nije opterećena, plaćate samo broj dana korištenja vozila, imate kontrolu nad rashodima te jamstvo da, ako vratite vozila prije dogovorenog vremena, nećete imati dodatne troškove.

HME_i30_2017_e002_4c-min

Jednostavnost

Ako je vaš posao sezonske prirode, s dugoročnim najmom vozila možete optimizirati svoje troškove prema razdobljima koja planirate. Za razliku od leasinga, bez potrebe za dodatnim kapitalom ili financijskim odobrenjem, ako imate potrebe za većim ili manjim brojem vozila, najam vozila možete realizirati u vrlo kratkom roku, i to bez prethodne najave i planiranja.

DSC00750-1-min

Učinkovitost

Naša usluga uključuje sve elemente brige o vozilu, između ostalog registraciju, osiguranje vozila, održavanje, zamjensko vozilo, zamjenu i skladištenje guma, mobilno jamstvo, upravljanje štetama, što vama i zaposlenicima vaše tvrtke osigurava maksimalnu učinkovitost te produktivnost. Sva vozila naše flote su nova s prosječnom starosti od šest mjeseci, što je dodatno jamstvo sigurnosti. Vjerujemo da je upravljanje zadovoljstvom korisnika te kvalitetno savjetovanje ključ koji otvara vrata dugoročnog i uspješnog partnerstva.

UKLJUČENE USLUGE

Uključene usluge omogućuju promjenu fokusa, s voznog parka na vaše poslovanje!

Oržavanje

Bilo da je riječ o vozilima u dugoročnom ili kratkoročnom najmu, redovita održavanja naša su dužnost. Iskoristite vrijeme, a nama prepustite brigu o svom voznom parku.

Registracija

Registracija vozila i produljenje tehničkog pregleda uvijek su dio naše ponude za sve vrste najmova.

Osiguranje

Pokriće vozila i uvjeti istih individualno se formiraju za pojedinačnog korisnika, ovisno o individualnim željama, potrebama i mogućnostima.

Zamjensko vozilo

Bilo da je riječ o redovitom održavanju, zamjeni pneumatika, registraciji ili duljem popravku, uvijek vam osiguravamo zamjensko vozilo.

Zamjena i skladištenje guma

Sezonska briga, trošak kupnje, zamjena i skladištenje pneumatika, naša su obveza. Osim što za vas brinemo o sigurnosti, na vrijeme ćemo vas obavijestiti te unaprijed dogovoriti termine u skladu s vašim obvezama.

Administracija

Ne vodite brigu o propisima i regulativama, naši prodajni savjetnici uvijek su vam na raspolaganju.

Upravljanje štetama

Koji god paket osiguranja ste izabrali, pobrinut ćemo se da vaše vozilo uvijek bude u besprijekornom stanju. Kontrolu stanja vozila te dogovor eventualnih popravaka usklađujemo uvijek s vašim obvezama i slobodnim vremenom.

Mobilna garancija

Naša flota prosječno je stara šest mjeseci, što vam jamči sigurnost i mobilno jamstvo u svakom dijelu Bosna i Hercegovine ili Europske unije. Uvijek vam osiguravamo zamjensko vozilo – u slučaju mehaničkog kvara, popravaka uslijed karambola te drugih nepredviđenih situacija.

Kontrola troškova

Neovisno o periodičnim troškovima, vaši su mjesečni računi uvijek isti. Naša ponuda najma vozila za dogovoreno razdoblje obuhvaća: troškove vozila, redovito održavanje, osiguranje ovisno o željenim i dogovorenim uvjetima, upravljanje štetama, sezonsku zamjenu guma, zamjensko vozilo u slučaju redovitog održavanja, kvara ili karambola, porez na cestovna motorna vozila, troškove registracije te produljenje tehničkog pregleda.

Dugoročni najam vozila / Poslovna ponuda

Brigu o vašem vozilu prepustite nama.

Poslovna ponuda je najam vozila u minimalnom trajanju od 30 dana, a prilagođena je svakom korisniku što je čini jednostavnijim rješenjem od leasinga. Brigu o vašem vozilu prepustite nama, tako da se u potpunosti možete fokusirati na uspješnost poslovanja, povećanje produktivnosti i smanjenje troškova poslovanja. Dodatna prednost je što kod dugoročnog najma vaš bilans stanja nije opterećen, te na taj način optimizirate vaše troškove. Usluga dugoročnog najma podrazumjeva svu brigu o vozilu između ostalog registraciju, osiguranje vozila, održavanje, zamjensko vozilo, zamjenu i skladištenje guma, mobilnu garanciju, upravljanje štetama, što vama i zaposlenicima vaše kompanije osigurava maksimalnu učinkovitost te produktivnost. Prosječna starost vozila je godinu dana što je dodatna garancija sigurnosti.

ŽELITE LI SAZNATI VIŠE?

U nastavku donosimo popis najčešćih pitanja i odgovora, no ukoliko imate bilo kakvih pitanja obratite nam se

Postoji li minimalan ili maksimalan broj vozila koja se mogu unajmiti te koliko je minimalno trajanje najma po uvjetima poslovne ponude?

Možemo ponuditi vozilo za jednog korisnika, kao i vozila za potrebe većih flota, od 1 do +100 vozila. Minimalno trajanje najma vozila po uvjetima poslovne ponude je 30 dana.

Ako se odabrano vozilo ne pokaže kao najbolji izbor, može li se zamijeniti?

Naravno, zamjena za drugo vozilo moguća je u svakom trenutku.

Uključuje li ponuda osiguranje vozila?

Da, no sve uvjete dogovaramo ovisno o individualnim potrebama i željama.

Postoji li ograničenje kilometara?

Standardna ponuda odnosi se na 3000 kilometara mjesečno, no ponudu izrađujemo individualno i može se prilagoditi.

U slučaju oštećenja vozila, plaća li se njegov popravak?

Svaka ponuda bit će skrojena prema vašim potrebama i željama, a svaka dodatna usluga dogovara se individualno.

Vrijede li uvjeti ponude samo za korporativne ili i individualne korisnike?

Dugoročni najmovi dostupni su kako za korporativne tako i za individualne korisnike, a svaku ponudu prilagođavamo vašim potrebama.

Smije li se oslikati vozilo u dugoročnom najmu?

Naravno, razumijemo da je označavanje vozila jedno od najboljih i najpovoljnijih opcija promoviranja vašeg poslovanja. Za sve detalje slobodno se obratite našim prodajnim predstavnicima koji će vas rado savjetovati.

Je li potreban depozit ili osiguranje plaćanja?

Osiguranje plaćanja je obvezno, putem kreditne kartice za individualne i manje korisnike. Drugi oblici osiguranja plaćanja mogu doći u obzir, a za sve detalje slobodno nas kontaktirajte.

Koje usluge su uključene u dugoročni najam?

Naša usluga uključuje sve elemente brige o vozilu – registraciju, osiguranje vozila, redovito održavanje, zamjensko vozilo, zamjenu i skladištenje guma, mobilno jamstvo, upravljanje štetama…

Uključuje li poslovna ponuda i savjetodavne usluge?

Svim našim korisnicima prije svega pristupamo kao partneri. Naš je cilj sastaviti adekvatnu ponudu (s)krojenu upravo prema vašoj mjeri. Dogovorite sastanak s našim prodajnim savjetnicima koji će vam predložiti optimalna rješenja za vaše poslovne potrebe.

Može li se dobiti zamjensko vozilo dok je unajmljeno vozilo na popravku?

Svako redovito održavanje vozila, sezonska zamjena pneumatika, tehnički pregled i produljenje registracije podrazumijevaju zamjensko vozilo. Isto vrijedi za popravke vozila zbog oštećenja ili većeg mehaničkog kvara.

Može li se unajmljeno vozilo zamijeniti za veće?

U slučaju potrebe za većim vozilom, ovisno je li riječ o zamjeni vozila ili dodatnom najmu na kraće ili dulje razdoblje, kao naš korisnik ostvarujete dodatne popuste. Za sve informacije molimo da kontaktirate naše prodajne predstavnike.

Postoji li ugovor za koji je korisnik vezan?

Ne postoji. Mi znamo da se potrebe korisnika mogu promijeniti, tako da ćemo se i mi prilagoditi vašim potrebama.

Koje kategorije vozila nudite u svojoj floti?

U našoj ponudi su mala, srednja i velika vozila, zatim vozila za potrebe prodajnih predstavnika, za srednji i viši management, kao i vozila za druge potrebe.

Koliko brzo se može dobiti vozilo?

Vozilo može biti isporučeno i u istom danu, ovisno o trenutačnoj raspoloživosti traženog modela ili kategorije vozila.

Kako se mogu plaćati obaveze?

Račune dugoročnog najma pravnim osobama ispostavljamo krajem kalendarskog mjeseca kako bismo olakšali knjiženje te praćenje troškova. Individualni korisnici mogu svoje račune plaćati dinamikom koju sami odaberu.

Ako se putuje izvan granica Bosne i Hercegovine, treba li se to naglasiti i je li potrebna posebna dozvola?

Svaki ugovor i poslovna ponuda krojeni su prema mjeri korisnika, a svaka dodatna usluga dogovorena je individualno. Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte naše prodajne predstavnike.

Ako je potrebna tehnička podrška, kome se obratiti?

Za sve upite obratite se našem odjelu Tehničke podrške koji će vam odgovoriti u najkraćem roku.

POŠALJITE UPIT
Hyundai rent a car ® 2020